• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  Top Gel - Gold Flake (10ml)

  Hola Nail Cosmetica Top Gel - Gold Flake (10ml)

  DKK 77,00 DKK 86,00

  Hola Nail Cosmetica

  Top Gel - Gold Flake (10ml)

  (0)

  DKK 77,00 DKK 86,00Inkl. Moms-10%

  • Artikelkode: 1312222003

  På lager Available in store: Check availability

  Med Hola Nail Cosmetica Top Gel Gold & Silver Flake kan du tilføje en helt ny dimension til dine neglefarver. Brug Hola Nail Cosmetica Top Gel Gold & Silver Flake ved siden af din almindelige top gel for at lade nogle eller alle dine negle komme endnu mer

  Produkt beskrivelse

  Produktbeskrivelse

  Hola Top Gel Guld og sølvflager

  Med Hola Top Gel Gold & Silver Flake kan du tilføje en helt ny dimension til dine neglefarver. Brug Hola Top Gel Gold & Silver Flake ved siden af din almindelige top gel for at lade nogle eller alle dine negle komme endnu mere til syne. Hærdning: 120 sek. UV / 30 sek. LED

  Funktioner og fordele

  • Ideel top til naturlige negle og også velegnet til kunstige negle (gel og akryl)
  • Også ideel til tånegle
  • Nem påføring - påføres som en lak
  • Let at fjerne på kun 10 minutter
  • Holder smukt i op til 4 uger
  • Ingen skader på naturlige negle
  • Ingen lugt
  • Ingen ventetid på at lakken tørrer
  • En top gel til enhver lejlighed
  • Hærdning: 120 sek. UV / 30 sek. LED

  Anvendelse

  Trin 1: Forbered den naturlige negl som sædvanlig og påfør Nail Sanitizer på den naturlige negleplade. Lad den tørre helt, før du påfører Base Gel.

  Trin 2: Hola Base Gel - Tør børsten af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen og påfør et tyndt lag Base Gel på hele neglen fra neglebåndsområdet til den frie kant. Hærd alle fire fingre sammen i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og derefter på tommelfingrene. Valgfrit: børst med en ren gelbørste for at fjerne overskydende klæbrig hærdet base gel for at mindske risikoen for krympning og for at få en glattere farvepåføring.

  Trin 3: Hola Gel Polish Color - Gnid flasken mellem håndfladerne for at sikre, at farven er grundigt blandet. Dæk den frie kant med Gel Polish for at sikre holdbarhed og forhindre, at farven krymper. Hold penslen vandret mod neglen og fortsæt til midten af neglen. Før penslen fra midten af neglen op mod den nærmeste neglefold og stryg den derefter ned mod den frie kant. Sørg for at holde lakken væk fra huden. Hvis lakken har rørt huden, skal den fjernes inden hærdning af neglen ved hjælp af Gel Cleanser og en Cuticle Pusher. Hærd alle fire negle i 120 sekunder. UV / 30 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og tommelfingrene.

  Trin 4: Hola Gel Polish Color - Påfør endnu et tyndt lag lak ved hjælp af samme fremgangsmåde. Dette lag giver fuld dækning, når du bruger en dækkende farve. BEMÆRK: Hvis du bruger en mørk nuance eller en anden lampe, kan det være nødvendigt at hærde en anden gang for at sikre, at den er helt hærdet, og at ingen farve bløder ud i din Top Gel-applikation.

  Trin 5: Hola Top Gel Gold & Silver Flake - Tør penslen af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen, og påfør et tyndt lag Hola Top Gel Gold & Silver Flake på hver negleoverflade på alle fire negle på den ene hånd. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag på den anden hånd, og afslut med påføring på tommelfingeren.

  Trin 6: Hvis du bruger Hola Top Gel Gold & Silver Flake, kan det være nødvendigt at rense efter hærdning. Mæt en gelsvamp med Gel Cleanser. Med let tryk tørres den øverste gelfilm væk (dette er det klæbrige inhibitionslag). FORSIGTIG: Tør ikke neglen af igen med en brugt del af gelsvampen, da det vil omfordele filmen og gøre Top Gel'en mat. Brug en ren, mættet gelsvamp til hver finger. Tip: Vent med rensning i ca. 1 minut efter hærdning for at lade neglene "køle ned" for at få endnu mere glans.

  FJERNELSE

  Trin 1: Få kunden til at vaske sine hænder med flydende sæbe og varmt vand. Tør dem med et håndklæde.

  Trin 2: Fjern forseglingen på hver negl ved hjælp af en 180 Grit File. Mæt en folie med Gel Remover og fastgør folien solidt omkring fingeren.

  Trin 3: Lad folieindpakningen sidde på fingeren i ti minutter. Træk folieindpakningen og produktet af neglen med en drejende bevægelse.

  Trin 4: Fjern om nødvendigt forsigtigt overskydende Gel Polish med en neglebåndsskubber. Vær forsigtig med ikke at skrabe overfladelagene af den naturlige negleplade væk.

  Available in store

  Luk
  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0