• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  HEY YOU! YOU LOOK BEAUTIFUL

  Hola Nail Cosmetica

  Hola Nail Cosmetica

  270 Produkter


  Hola GelPolish er 100% HEMA-fri og 100% vegansk
  Hvad er Hola Nail Cosmetics gel neglelak?

  Gruppen, som Hola Nail Cosmetica hører under, er den Danmark markedsleder inden for gel-neglelak af salonkvalitet! Tør geleneglelakken under en LED- eller UV-lampe af et hvilket som helst mærke, og nyd 14 dage med smukt skinnende negle. Alle neglelakfarver skal hærdes i 60 sekunder under LED- eller 120 sekunder under UV-lampe

  Hola Nail Cosmetics er den pålidelige online butik for alle dine gel neglelak- og manicureprodukter. Hola Nail Cosmetics har mere end 70+ gel neglelakfarver, hver med sin egen historie. Hver måned introducerer vi en ny kollektion med nye farver. Hola Nail Cosmetics er inspireret af skønheds- og modetrends, men alle fans er også en stor kilde til inspiration.

  Hvor længe holder gelpolish?

  I modsætning til traditionel neglelak, der kun holder i 2 dage, holder Hola Nail Cosmetics perfekt på neglene i 14 dage. Du kan nemt selv påføre og fjerne gel neglelak fra Hola Nail Cosmetics derhjemme. På Hola Nail Cosmetics blog og kurser kan du få flere tips.

  Regelmæssige nye gel neglelakfarver hurtigt derhjemme.

  Hvert år lanceres flere kollektioner af Hola Nail Cosmetica neglelakker i forskellige trendy farver! Hver Hola Nail Cosmetica-kollektion er inspireret af de nyeste skønheds- og modetrends. Hola Nail Cosmetics har introduceret tre nye kollektioner i de seneste måneder, nemlig Neon Party, Splash of Colour og Heat! 

  Trendy gel neglelak farvekollektioner med unikke temaer.

  Sassy Steampunk-kollektionen består af 5 forskellige mørke farver. Alle farver er fremstillet med fokus på luksus. Farvepaletten af neglelakker minder os med det samme om efterår og ferie, og det er helt sikkert trendy farver, som du kan bære hele året rundt!

  Pastel Vibes-kollektionen består af 5 forskellige bløde farver, der er specielt designet til forårselskere. De smukke farver ser godt ud på solkysset hud, men giver et smukt og naturligt moderigtigt look hele året rundt.

  For at fuldende dit festlook bør dine negle bestemt ikke blive glemt. Med disse tanker i tankerne har vi sammensat Glamourize Collection!

  Vil du have endnu mere information om Hola Nail Cosmetics' neglelakker? Så tjek vores side om neglelak. Følg Hola Nail Cosmetica på Facebook og Instagram! Og del dine billeder og oplevelser med os og Hola Nail Cosmetica-fans. 

  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0