• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  HEY YOU! YOU LOOK BEAUTIFUL

  BO.NAIL

  BO.NAIL

  801 Produkter


  BO. NAIL

  ''Magtfulde kvinder med smukke negle, der erobrer verden.''

  Vores mål er at styrke din identitet og udtrykke din individualitet gennem dine negle. Fra naturlig nude til dramatisk sort - vi har en farvepalet til ethvert humør. Uanset om du vil forkæle dine naturlige negle med en nærende behandling eller forskønne dem til en ekstrem længde, har vi et produktsystem, der passer til dine negle og behov. Forkæl dig selv med en farveeksplosion fra BO. NAIL!

  Perfekte negle takket være BO.Nail 

  Som skønhedsekspert ved du bedre end nogen anden, hvordan du skaber de smukkeste negle. Det er en forudsætning, at du har de rigtige, professionelle materialer. I vores omfattende produktsortiment finder du derfor BO.Nails professionelle negleprodukter. Dette nye mærke med ikke mindre end 27 års erfaring udmærker sig ved at tilbyde innovative produkter og de nyeste teknikker. BO.Nail hævder at være et mærke for alle med et godt pris-kvalitetsforhold og fokuserer på folk, der nyder livet fuldt ud. BO.Nails produkter gør det muligt for enhver skønhedsprofessionel at tage sig af neglene på bedste vis og skabe de smukkeste neglekreationer. Fra børster til scrubs og fra geler til akrylpulver; du kan finde det hele i vores BO.Nail produktsortiment.

  BO.Nail produkter til gel negle

  Ud over de nødvendige produkter til forberedelse og rengøring af negle består vores BO.Nail produktsortiment også af forskellige geler. Et eksempel er Fiber Gels og Builder Gels. Derudover har BO.Nail en serie af gelpolakker med 162 fantastiske farver i pakninger på 7 ml og 15 ml.

  Oprettelse af akrylnegle med BO.Nail

  BO.Nails produkter er også perfekte til at skabe smukke akrylnegle. I vores sortiment finder du bl.a. akrylpulver fra BO.Nail. Dette medium- til hurtigt hærdende pulver giver dig som skønhedsprofessionel nok tid til at modellere akrylneglen, mens den hærder. Der er også BO.Nail Dip System. Med disse BO.Nail Dip System-puder kan du nemt og hurtigt skabe en perfekt manicure uden brug af en primer eller UV/LED-lampe. Brug BO.Nail Dip System i kombination med BO. Dip Tacky Base og BO. Dip Activator for at give smukke negle på ingen tid og afslut med BO. Dip Fast Dry Top Coat for et højglansresultat eller BO. Dip Air Dry Top Coat Matte, hvis du kan lide en mat finish.

  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0