• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5


  Om os

  WWBD-gruppen
  WWBD Group er en gruppe af virksomheder, der har specialiseret sig i fremstilling og distribution af professionelle negle- og skønhedsprodukter

  WWBD Group står for Worldwide Beauty Distribution Group, og vores virksomheder Beauty Company, Beauty Factory, Duvado Beauty Systems and Provecho Beauty er alle en del af denne gruppe. Hver virksomhed har sin egen specialisering på deres eget marked og har deres egne forpligtelser og partnerskaber med de største amerikanske producenter inden for negle industrien. 

  Historie
  Organisationen, der startede som Beauty Company, er etableret i 1993 i Eindhoven, Holland. Beauty Company var en af de første professionelle grossister specialiseret i hånd-, negle- og fodplejeprodukter i Europa. Vi startede som importør og eksportør af blot ét mærke og udvidede senere til en international kendt organisation inden for distribution og fremstilling af professionelle negle- og skønhedsprodukter.

  Skønhedsselskab
  I løbet af de seneste år har Beauty Company opbygget en portefølje af verdensomspændende topmærker med eksklusive distributionsrettigheder for flere lande rundt om i verden. Vi fokuserer på import og eksport af American International Industries mærker som ibd, Seche, Ardell og EzFlow.*

  Beauty Factory
  Opererer under navnet Beauty Factory. Ved siden af distributionen fungerer vi også som producent, Vi producerer vores egne produkter internt og i eksterne faciliteter. Vi har specialiseret os i at introducere innovative produkter til det professionelle marked og er forpligtet til at bringe markedsdrevne produkter og uddannelsesprogrammer til skønhedsprofessionelle såvel som de aspirerende professionelle. Alt dette resulterer i vores egne mærker som I.Am Nail Systems, Hola Nail Cosmetica, BO.Systems, der eksporteres over hele verden. 

  'Vi håber, at du vil elske vores produkter lige så meget som vi gør!'

  Med venlig hilsen,

  Team WWBD Group

   

  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0