• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  I.Am Soak Off Gel Polish #102 Ferry Happy (7ml)

  I.Am Nail Systems I.Am Soak Off Gel Polish #102 Ferry Happy (7ml)

  DKK 65,70 DKK 73,00

  I.Am Nail Systems

  I.Am Soak Off Gel Polish #102 Ferry Happy (7ml)

  (0)

  DKK 65,70 DKK 73,00Inkl. Moms-10%

  • Artikelkode: 1212177203

  På lager

  I.Am Soak Off Gel Polish leveres med en primær farvepalette med 121 mode rigtige farver. I.Am Soak Off Gel Polish er en UV/LED polish uden opløsningsmiddel, der har den perfekte viskositet til nem påføring i tynde lag.

  Produkt beskrivelse

  Det er tid til at tage farve til det næste niveau. I.Am Soak Off Gel Polish giver den profesionelle negletekniker en primær eller ekstra service. I.Am Soak Off Gel Polish leveres med en primær farvepalette med 121 mode rigtige farver. I.Am Soak Off Gel Polish er en UV/LED polish uden opløsningsmiddel, der har den perfekte viskositet til nem påføring i tynde lag, hvilket reducerer overskydende volumen. Denne stærkt pigmenterede formel giver farve-korrekthed igen og igen. 

  For at skabe en fejlfri applikation/påførsel, leveres I.Am Soak Off Gel Polishes med den perfekte påføringsbørste. En konturkloningsbørste afspejler applikationsområdet, så neglefagfolk hurtigt og nemt kan påføre gelpolish omkring neglebåndsområdet og sidevæggene. Disse I.Am Applications børster, indeholder ikke mindre end 450 perfekt placerede individuelle hår, for en komplet mætning af farve og glat påføring.

  Fås i 7 ml og 15 ml.

  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0