• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  Essential Nail Treatment Kit

  BO.NAIL SYSTEMS Essential Nail Treatment Kit

  DKK 155,55 DKK 183,00

  Produkt beskrivelse

  Produktbeskrivelse

  Det ideelle kit til at forkæle dine negle!

  Svage negle, flækkede negle eller beskadigede negle? Med dette sæt har du alt hvad du behøver for at give dine negle et boost og gøre dem stærke. Ved at anvende disse produkter konsekvent trin for trin vil du bemærke resultater inden for 8 dage.

  Egenskaber & fordele

  • Gendanner og styrker den naturlige negl indefra og ud
  • Resultat inden for 8 dage
  • Har en nærende og fugtgivende effekt på negle og hud
  • Blødgør neglebåndene
  • Rig på naturligt protein
  • Rig på E-vitamin en B5
  • Velegnet til daglig brug
  • Alt-i-et reparationssæt

  Brug

  Scrub

  Scrub blødgør og eksfolierer forsigtigt. Under gnidning vil rosenpartiklerne i scrubben være afgørende for neglebåndenes ernæring og afgive en lækker rosenduft. Det ideelle produkt til at fjerne overskydende neglebånd og døde hudceller fra neglepladen.

  Natural Nail Sanitizer

  Natural Nail Sanitizer renser overfladen af den naturlige negle. Det fjerner midlertidigt fugt fra den naturlige negleplade. BO. Natural Nail Sanitizer er en væsentlig del af den naturlige negleforberedelsesproces forud for anvendelsen af BO. Toughen.

  Nourish

  Nourish indeholder vitamin B5 og guldflager og absorberes hurtigt i huden. Serumet forynger, fugter og genopliver neglen og den omgivende hud. BO. Nourish er den perfekte løsning til tørre negle og neglebånd.

  Brug

  1. Repair
  2. Repair er en specielt udviklet olie til at nære og blødgøre neglebånd med en behagelig mandelduft. Denne olie er perfekt til at fugte huden og trænger dybt ind i huden for sund vækst af den naturlige negle og neglebånd.

  Cuticle Pusher

  Med denne plastik neglebåndsskubber kan neglebåndet forsigtigt skubbes tilbage og kan bruges til at løsne neglebåndet fra neglepladen for sikker og hurtig fjernelse.

  Brug

  Trin 1: BO. Scrub

  Anvend BO. Skrub til neglepladen og neglebåndet, gnid det ind og skub forsigtigt neglebåndet tilbage med neglebåndsskubberen. Bliv forsigtigt ved med at gnide, indtil rosenbladets partikler er helt opløst ind i huden.

  Trin 2: BO. Natural Nail Sanitizer

  Dehydrere den naturlige negl med BO. Natural Nail Sanitizer. Anvend Bo. Natural Nail Sanitizer med penslen på neglepladen. Denne sanitizer tillader at BO. Toughen for et meget mere effektivt hæftning til natur neglen og derved også en bedre styrke.

  Trin 3: BO. Toughen

  Påfør to lag BO. Toughen til den naturlige negle. Gentag dette trin hver dag i 4 dage for optimale resultater. Fjern lagene af BO. Toughen efter 4 dage med en neglelakfjerner efter eget valg, og gentag trin 1 og 2, før du påfører BO. Toughen igen.

  Lad BO. Toughen tøre grundigt inden næste trin!

  Tip! BO. Toughen kan også bruges som basecoat til enhver neglelak.

  Trin 4: BO. Nourish

  Brug penslen til at påføre BO. Nourish til neglebåndet og den omgivende hud og massér den ind.

  Gentag dette trin dagligt.

  Resultat:

  Efter 8 dages intensiv brug af BO. Essential Nail Treatment Kit vil du begynde at se og opleve en betydelig forskel. Går du efter et optimalt resultat? Gentag disse trin i 6 uger.

  Available in store

  Luk
  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0