• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  Dead Sea Salt Soak Lavender + Mint

  BCL SPA Dead Sea Salt Soak Lavender + Mint

  DKK 23,00 DKK 46,00

  BCL SPA

  Dead Sea Salt Soak Lavender + Mint

  (0)

  DKK 23,00 DKK 46,00Inkl. Moms-50%

  • Artikelkode: 3330400098

  På lager Available in store: Check availability

  Dødehavssalt er det fineste kvalitetssalt, du kan finde på planeten. Vi har kombineret det med dyrebare certificerede økologiske ingredienser og olier for at skabe en kraftfuld, men alligevel blid afgiftende blød.

  Produkt beskrivelse

  Dødehavssalt er det fineste kvalitetssalt, du kan finde på planeten. Vi har kombineret det med dyrebare certificerede økologiske ingredienser og olier for at skabe en kraftfuld, men alligevel blid afgiftende blød. Blandet med Argan Oil fra Marokko, E-vitamin, Arnica Flower Extract og Spearmint Oil er dette det første skridt i vores signatur organiske oplevelse for hænder, fødder og krop.  *Trin 1 i vores 4-trins system.

  Lavendels beroligende virkninger er utroligt helbredende for sindet og kroppen, hvilket lindrer stress og angst for en afslappende oplevelse. Mint besidder antiinflammatoriske egenskaber, der beroliger og beroliger irriteret hud.  Det er også højt i vitamin A niveauer, som hjælper med at styrke huden samt reducerer olieagtighed. Rensende og antioxidant rig.
  Naturel hydrerende og antioxidantrig med Arganolie* fra Marocco og botaniske ekstrakter. Paraben fri. Fås i størrelserne 3oz, 16oz og 64oz.

  Tilsæt 2 spiseskefulde til en manicure skål, 1/2 kop til et fodbad eller 1 kop til det fulde bad. Sug i 5-10 minutter. Dup tør.

  Available in store

  Luk
  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0