• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  BO Soakable Flexi Top Gel (15ml)

  BO.NAIL SYSTEMS BO Soakable Flexi Top Gel (15ml)

  DKK 99,45 DKK 117,00

  Produkt beskrivelse

  PRODUKTBESKRIVELSE

  Soakable Flexi Top Gel

  Ikke flere revner eller brudlinjer med BO. Soakable Flexible Top Gel. Din gelpolish vil forblive smuk og skinnende i ugevis.

  Hærdning: 120 sek. UV / 30 sek. LED

  FUNKTIONER OG FORDELE

  • Ideel top til naturlige negle og også velegnet til kunstige negle (gel og akryl)
  • Også ideel til tånegle
  • Nem påføring - påføres som en lak
  • Let at fjerne på kun 10 minutter
  • Holder smukt i op til 4 uger
  • Ingen skader på naturlige negle
  • Ingen ventetid på at lakken tørrer
  • En topgel til enhver lejlighed
  • Hærdning: 120 sek. UV / 30 sek. LED

  ANVENDELSE

  Trin 1: Forbered den naturlige negl som sædvanlig og påfør BO. Natural Nail Sanitizer på den naturlige negleplade. Lad den tørre helt, før du påfører BO. Base Gel, der kan suges ud.

  Trin 2: BO. Soakable Base Gel - Tør børsten af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen og påfør et tyndt lag BO. Soakable Base Gel over hele neglen fra neglebånd til den frie kant. Hærd alle fire fingre sammen i 120 sek. UV / 30-60 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og derefter på tommelfingrene. Valgfrit: børst med en ren gelbørste for at fjerne overskydende klæbrig hærdet basisgel for at mindske risikoen for krympning og for at få en jævnere farvepåføring.

  Trin 3: BO. Soakable Gel Polish Color - Gnid flasken mellem håndfladerne for at sikre, at farven er grundigt blandet. Dæk den frie kant med BO. Soakable Gel Polish for at sikre holdbarhed og forhindre, at farven krymper. Hold penslen vandret mod neglen og fortsæt til midten af neglen. Før penslen fra neglens centrum op mod den nærmeste neglefold og stryg den derefter ned mod den frie kant. Sørg for at holde lakken væk fra huden. Hvis lakken har rørt huden, skal den fjernes ved hjælp af BO, inden neglen hærdes. Gel Cleanser og en neglebåndsskubber. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30-60 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og tommelfingrene.

  Trin 4: BO. Soakable Gel Polish Color - Påfør endnu et tyndt lag lak ved hjælp af samme fremgangsmåde. Dette lag giver fuld dækning, når du bruger en dækkende farve. BEMÆRK: Hvis du bruger en mørk nuance eller en anden lampe, kan det være nødvendigt at hærde en anden gang for at sikre, at den er helt hærdet, og at ingen farve bløder ud i din Top Gel-applikation.

  Trin 5: BO. Soakable Flexi Top Gel - Tør penslen af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret mod neglen og påfør et tyndt lag BO. Soakable Top Gel på hver negleoverflade på alle fire negle på en hånd. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag på den anden hånd og afslut med påføring på tommelfingeren.

  FJERNELSE

  Trin 1: Få klienten til at vaske hænder med flydende sæbe og varmt vand. Tør håndklæde.

  Trin 2: Fjern forseglingen på hver negl ved hjælp af en BO. Hygiene File 180 Grit. Mæt en folieindpakning med BO. Soakable Gel Remover og fastgør folien solidt omkring fingeren.

  Trin 3: Lad folieindpakningen sidde på fingeren i ti minutter. Træk folien og produktet af neglen med en drejende bevægelse.

  Trin 4: Fjern om nødvendigt forsigtigt overskydende Gel Polish med en neglebåndsskubber. Vær forsigtig med ikke at skrabe overfladelagene af den naturlige negleplade væk.

  Available in store

  Luk
  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0