• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  BO Fab. 5 Collection 15ml

  BO.NAIL SYSTEMS BO Fab. 5 Collection 15ml

  DKK 417,00

  Produkt beskrivelse

  Produktbeskrivelse

  Med så mange smukke farver at vælge imellem har vi besluttet at sammensætte et par kollektioner med dine yndlingsfarver samt sæsonbestemte kollektioner.

  BO. Soakable Gel Polish er lige så holdbar som gel og lige så nem at påføre som neglelak. BO. Soakable Gel Polish giver dig mulighed for at have smukke negle i op til 4 uger. BO. Soakable Gel Polish er nem at påføre uden at flække eller skrælle. Den hærder på 2 minutter under en UV-lampe eller på kun 30 sekunder under en LED-lampe. Den er nem at fjerne: den skal bare tørres af på kun 10 minutter.

  Bo. Fab.5 kollektion 15ml

  Dine yndlingsfarver samlet i et Limited Edition Collection Kit. Vores bestsellere, The Fab. 5 fra dine kunder! De smukkeste og mest populære gelpolakker, der absolut vil få et smil frem på læben. Føl dig fabelagtig med The Fab. 5 Collection Kit.

  Funktioner og fordele.

  • Ideel til naturlige og kunstige negle (gel- og akrylnegle)
  • Også ideel til tånegle
  • Let at påføre - påføres som neglelak
  • Vidunderligt langtidsholdbare semi-permanente farver
  • Holder sig smuk i op til 4 uger
  • Holdbar glans og ikke gulner
  • Den perfekte tilføjelse til enhver neglelak afdeling
  • Farven falmer ikke, bliver ikke kedelig, slides eller flækker ikke
  • Ingen skade på naturlige negle
  • Ingen lugt
  • Perfekt til at blande og matche farver
  • Kan bruges i stedet for neglelak
  • Skal ikke vente på, at neglelakken tørrer
  • Hærdning: 120 sek. UV / 30 sek. LED
  • Let at fjerne på 10 minutter i kombination med BO. Soakable Gel Remover og en neglefolie eller med BO. Gelbreaker
  • Kan fås selektivt i 7ml eller 15ml kollektioner.

  Brug

  Trin 1: Forbered den naturlige negl som sædvanligt og påfør BO. Natural Nail Sanitizer på den naturlige negleplade. Lad den tørre helt, før du påfører BO. Soakable Base Gel.

  Trin 2: BO. Soakable Base Gel - Tør børsten ved flaskehalsen af for at fjerne overskydende produkt. Sæt en kant på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret på neglen, og påfør et tyndt lag BO. Soakable Base Gel over hele neglen fra neglebåndet til den frie kant. Alle fire fingre sammen i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag disse trin på den anden hånd og derefter på tommelfingrene. Valgfrit: børst med en ren gelbørste for at fjerne overskydende klæbrig hærdet base gel for at mindske risikoen for krympning og for at påføre en glattere farve.

  Trin 3: BO. Soakable Gel Polish Color - Gnid flasken på hovedet mellem håndfladerne for at sikre dig, at farven er godt blandet. Forsegl den frie kant med BO. Soakable Gel Polish Color for at sikre holdbarhed og forhindre, at farven krymper. Hold penslen vandret på neglen og fortsæt til midten af neglen. Fra midten af neglen bevæger du penslen op til den nærmeste neglefisse og stryger derefter ned til den frie kant. Sørg for, at gellakken ikke rører huden. Hvis gellakken har rørt huden, skal du fjerne den, inden du hærder neglen med BO'en. Gel Cleanser og en neglebåndsskubber. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag trinene på den anden hånd og tommelfingrene.

  Trin 4: BO. Soakable Polish Color - Påfør endnu et tyndt lag gelpolish efter samme trin. Dette lag vil give fuld dækning. BEMÆRK: Hvis du bruger en stærkt pigmenteret hudfarve eller en anden lampe, kan det være nødvendigt at hærde en ekstra gang for at sikre, at farven er fuldt hærdet og ikke bløder ud på din Top Gel-applikation.

  Trin 5: BO. Soakable Top Gel - Tør børsten ved flaskehalsen af for at fjerne overskydende produkt. Forsegl den frie kant af neglen for at sikre holdbarheden og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret på neglen, og påfør et tyndt lag BO. Soakable Top Gel på hver negleoverflade på alle fire negle på den ene hånd. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag på den anden hånd og afslut med at påføre på tommelfingrene.

  Trin 6: Hvis du bruger BO. Soakable Top Gel eller BO. Soakable Matte Top Gel er det nødvendigt at fjerne klæbelaget efter hærdning. Mæt en gel-svamp med BO. Gel Cleanser. Tør det øverste klæbelag af med et let tryk. FORSIGTIG: Tør ikke neglen af igen med en brugt del af gelsvampen, da dette vil omfordele klæbelaget, hvilket vil gøre Top Gel'en mat. Brug en ren, mættet gelsvamp til hver finger. Tip: Vent ca. 1 minut efter hærdning med at fjerne klæbelaget for at lade neglene "køle ned" og få endnu mere glans.

  Fjernelse - bo. Opløseligt gelfjerner

  Trin 1: Få kunden til at vaske hænder med flydende sæbe og varmt vand. Tør hænderne med et håndklæde, og brug BO. HygiSpray eller BO. HygiGel.

  Trin 2: Fjern forseglingsmidlet fra hver negl med en BO. Hygiene File 180 Grit. Mæt en neglefolie med BO. Soakable Gel Remover og fastgør folien fast omkring fingeren.

  Trin 3: Lad neglefolien sidde rundt om fingeren i ti minutter. Træk neglefolien og produktet af fingerneglen med en cirkulær bevægelse.

  Trin 4: Fjern om nødvendigt forsigtigt overskydende gelpolish ved hjælp af en neglebåndsskubber. Vær forsigtig med ikke at beskadige overfladelagene på den naturlige negleplade.

  Fjern - bo. Gelbreaker

  Trin 1: For at opnå det bedste resultat skal du først fjerne topcoaten med en BO. Hygiene File 180 grit.

  Trin 2: Påfør et tykt lag BO. Gelbreaker. Undgå kontakt med huden.

  Trin 3: Vent 3 til 5 minutter. Gelpolakken vil begynde at bryde af, og du vil se fine revner på gelpolakkens overflade.

  Trin 4: Når "bruddet" stopper, kan du fjerne de resterende rester af gelpolakken med en neglebåndsskubber eller en træpind.

  Trin 5: Vask dine hænder grundigt.

  Available in store

  Luk
  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0