• Største sortiment
 • Gratis forsendelse fra 550 kr.
 • Bestilt inden kl. 16:00, leveret inden for 2 arbejdsdage

4.8Rated 4.6/5

  I.Am SOGP Bloomin' Fun Collection 6pcs

  I.Am Nail Systems I.Am SOGP Bloomin' Fun Collection 6pcs

  DKK 310,25 DKK 365,00

  Produkt beskrivelse

  Produktbeskrivelse

  Vælg en I.Am-kollektion for at få adgang til den smukkeste farvepalet for den pågældende kollektion eller sæson. Du behøver ikke at foretage individuelle valg, I.Am Collections giver dig et topudvalg af 6 smukke farver i 7 ml for at imødekomme de nyeste trends.

  Bloomin' Fun Collection 6 stk

  En samling af rige, blomstrede nuancer, der simpelthen er iris-istelige! (Inkluderer: Soak Off Gel Polish 7ml: #075, #076, #077, #078, #079, #082)

  I.Am Soak Off Gel Polish

  Det er tid til at tage farve til det næste niveau. I.Am Soak Off Gel Polish giver negleprofessionelle en primær eller supplerende service. I.Am Soak Off Gel Polish leveres med en primær farvepalet på 121 modeorienterede farver. I.Am Soak Off Gel Polish er en UV/LED-lak uden opløsningsmiddel, der har den perfekte viskositet til nem påføring i tynde lag, hvilket reducerer overskydende volumen. Denne højt pigmenterede formel giver farvekonsistens igen og igen.

  For at skabe en fejlfri påføring leveres I.Am Soak Off Gel Polishes med den perfekte påføringsbørste. En konturkloningsbørste spejler applikationsområdet, så negleprofessionelle hurtigt og nemt kan påføre gelpolish omkring neglebåndsområdet og de laterale sidevægge. I.Am-applikationsbørsterne indeholder ikke mindre end 450 perfekt placerede individuelle hår for en fuldstændig absorption af farven og en jævn påføring.

  Egenskaber og fordele

  • Vegansk (undtagelser: #048, #067, #094, #094, #110, #114, #115, #116)
  • Ren gel
  • Intensive farver
  • Perfekt pigmentering
  • Stor dækning
  • Farvekonsistens
  • LED/UV
  • Kan suges ud - let at fjerne på kun 10 minutter
  • Holder smukt i op til 4 uger
  • Ingen skade på naturlige negle
  • Ingen lugt
  • Ingen ventetid på at lakken tørrer
  • Nem og tynd påføring
  • Kontur-kloningsbørste til påføring
  • Trykkontrolleret påføring
  • 450 perfekt placerede hår i påføringsbørsten
  • Hærdning: 120 sek. UV / 30 sek. LED

  Anvendelse

  1.Forbered den naturlige negl som sædvanlig og påfør I.Am Blue Scrub på den naturlige negleplade. Lad den tørre helt, før du påfører I.Am Soak Off Base Gel.

  2.Tør børsten af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. 3.Sæt låg på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. 3. Hold penslen vandret mod neglen og påfør et tyndt lag I.Am Soak Off Base Gel over hele neglen fra neglebåndsområdet til den frie kant. Hærd alle fire fingre sammen i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og derefter på tommelfingrene. Valgfrit: børst med en ren gelbørste for at fjerne overskydende klæbrig hærdet basisgel for at mindske risikoen for krympning og for at få en glattere farvepåføring.

  3.Rul flasken med I.Am Soak Off Gel Polish på hovedet mellem håndfladerne for at sikre, at pigmentet i farven er blandet grundigt. Dæk den frie kant med I.Am Soak Off Gel Polish for at sikre holdbarhed og forhindre, at farven krymper. Hold penslen vandret mod neglen og fortsæt til midten af neglen. Før penslen fra neglens midte op mod den nærmeste neglefold og stryg den derefter ned mod den frie kant. Sørg for at holde gellack væk fra huden. Hvis lakken har rørt huden, skal den fjernes inden hærdning af neglen ved hjælp af I.Am UV Cleanser og en Cuticle Pusher. Hærd alle fire negle i 120 sekunder. UV / 30 sek. LED. Gentag processen på den anden hånd og tommelfingrene.

  4.Påfør et andet tyndt lag lak ved hjælp af samme proces. Dette lag giver fuld dækning. BEMÆRK: Hvis du bruger en stærkt pigmenteret nuance eller en anden lampe, kan det være nødvendigt at hærde en anden gang for at sikre, at den er helt hærdet, og at ingen farve bløder ud i din Top Gel-applikation.

  5.Ved brug af I.Am Soak Off No-Cleanse Brilliant Top eller I.Am Soak Off Matte Top Gel, tørres penslen af på flaskehalsen for at fjerne overskydende produkt. Sæt en hætte på den frie kant af neglen for at sikre holdbarhed og forhindre, at produktet krymper. Hold penslen vandret på neglen og påfør et tyndt lag I.Am Soak Off No-Cleanse Brilliant Top eller I.Am Soak Off Matte Top Gel på hver negleoverflade på alle fire negle på den ene hånd. Hærd alle fire negle i 120 sek. UV / 30 sek. LED. Gentag på den anden hånd og afslut med påføring på tommelfingeren.

  6.Hvis I.Am Soak Off Top Gel anvendes, er det nødvendigt at rense efter hærdning. Mæt en gelsvamp med I.Am UV Cleanser. Med let tryk tørres den øverste gelfilm væk (dette er det klæbrige inhibitionslag). FORSIGTIG: Tør ikke neglen af igen med en brugt del af gelsvampen, da det vil omfordele filmen og gøre Top Gel'en mattere. Brug en ren, mættet gelsvamp til hver finger. Tip: Vent med rensning i ca. 1 minut efter hærdning for at lade neglene ''køle ned'' for at få endnu mere glans.

  Fjernelse

  1.Få kunden til at vaske hænderne med flydende sæbe og varmt vand. Tør hænderne med et håndklæde og brug I.Am Hydra Spray eller I.Am Hand Gel.

  2.Fjern forseglingen på hver negl ved hjælp af en I.Am 180/180 Straight File. 3. Mæt en neglefolie med I.Am Soak Off Gel Remover og fastgør folien fast omkring fingeren.

  3.Lad neglefolien sidde på fingeren i ti minutter. Træk neglefolien og produktet fra fingerneglen med en drejende bevægelse.

  4.Hvis det er nødvendigt, skal du forsigtigt fjerne overskydende Gel Polish ved hjælp af med en Cuticle Pusher. Vær forsigtig med ikke at skrabe overfladelagene af den naturlige negleplade væk.

  Log ind

  Har du glemt din adgangskode?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  sammenlign0